Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@00:46:32 GMT

یگان ویژه برای سرکوب کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۰۱۵۷

یگان ویژه برای سرکوب کرونا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شرق، همچنین اعلام شد که قرارگاه مقابله با کرونا در سپاه از شنبه‌شب به فرماندهی سردار سلامی تشکیل شده است. بر اساس فیلم‌های منتشر‌شده در فضای مجازی از روز گذشته هم خودروهای آب‌پاش یگان ویژه تحت‌عنوان «عملیات سرکوب کرونا» اقدام به ضدعفونی‌کردن خیابان‌های تهران کردند.

 در جریان آغاز به کار این قرارگاه، امیر حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در جهاد خودکفایی نزاجا به دستاورد جدیدی برای تشخیص آنلاین کرونا رسیده‌ایم که برای تأیید به وزارت بهداشت فرستاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده نزاجا ادامه داد: قصد ما از برگزاری مراسم آغاز به کار قرارگاه جهادی مقابله با کرونا که برگزار شد، این بود که قابلیت‌ها و توانمندی‌های نیروی زمینی ارتش برای مقابله با کرونا را به ملت بزرگوارمان معرفی کنیم. او افزود: یکی از قابلیت‌هایی که در مراسم امروز شاهد آن بودیم، این بود که مواد ضدعفونی را به حالت مِه دربیاوریم و در گستره وسیعی پخش کنیم. همچنین ما سامانه‌های رفع آلودگی‌ گسترده‌ای در کلیه نیروهای خود داریم و هم‌اکنون مشغول توزیع و به‌کارگیری این سامانه‌ها در سراسر کشور هستیم. او با بیان اینکه عمده تجهیزات مقابله با کرونا در ارتش متعلق به نیروی زمینی ارتش است، ادامه داد:  برنامه داریم که در روزهای آینده حالت آفندی نسبت به ویروس کرونا پیدا کنیم. فرمانده نزاجا گفت: طبق برنامه قرار است مراکز بیمارستانی تهران با تجهیزات نیروی زمینی ارتش ضدعفونی شوند. امیر حیدری با بیان اینکه ما تا امروز در پادگان‌هایمان به لحاظ اقدامات ویژه‌ای که انجام می‌دهیم، مورد ابتلا به کرونا نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: ما در مدت اخیر سرباز ورودی هم داشته‌ایم اما به لحاظ تمهیدات ویژه‌ای که داشتیم، موردی از ابتلا به کرونا وجود نداشته است. او در پایان گفت: عزیزان ما در بخش جهاد خودکفایی نیروی‌ زمینی ارتش، چند وسیله منحصربه‌فرد را ساخته‌اند و جهت تأیید به وزارت بهداشت فرستاده شده است که اگر تأیید شوند، به یک دستاورد بسیار بزرگ در زمینه شناسایی آنلاین و سریع ویروس کرونا دست پیدا کرده‌ایم.

همچنین در پی شیوع ویروس کرونا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملت ایران اعلام کرد: فرزندان شما در سپاه و بسیج تا غلبه کامل بر این بیماری و بازگشت شرایط عادی، در صحنه مشارکت و کمک، آماده و فعال خواهند بود. در این بیانیه به نقل از سپاه‌نیوز آمده است: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان نهادی مردمی و برخاسته از متن جامعه ایمانی و انقلابی ایران، همواره در کنار شما مردم عزیز، مهربان و شایسته بوده و این همراهی به‌ویژه در هنگام مصائب و بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و... برجسته و مشهود بوده است. در این شرایط خطیر که مردم ایران و بیش از 50 کشور دیگر جهان در معرض ویروس کرونا واقع و عزمی جهانی و بین‌المللی برای مقابله با این بیماری شکل گرفته است، پاسداران انقلاب اسلامی به ‌مدد تجارب ارزنده دوران دفاع مقدس و حضور در جبهه مقاومت اسلامی در رویارویی با تهدیدات ناشی از جنگ‌های میکروبی و بمباران‌های شیمیایی که منجر به آسیب‌های جدی انسانی گردیده است و نیز راهبری و نقش‌آفرینی در طرح ملی فلج اطفال در جای‌جای میهن اسلامی، از همان روزهای اولیه شیوع کرونا در کشور ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمانی و منابع متخصص انسانی خود در حوزه بهداشت و درمان را برای کمک به دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی این عرصه به میدان آورده است. سپاه در این راستا با تشکیل «قرارگاه پیشگیری و مقابله با کرونا» در ستاد فرماندهی‌کل و واگذاری مأموریت به سازمان بهداری رزمی، دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) و بسیج جامعه پزشکی متناسب با الزامات صحنه، در هماهنگی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سپس قرارگاه مقابله با ویروس کرونا در کشور، آمادگی‌های همه‌جانبه خود برای هرگونه همکاری و نقش‌آفرینی را اعلام و عملیاتی کرده است و تاکنون دوشادوش مجاهدان حوزه سلامت، پزشکان و پرستاران فداکار و مسئولیت‌شناس، به ارائه خدماتی چون فعال‌سازی بیمارستان‌های ثابت و سیار، مراکز درمانی، گندزدایی و ضدعفونی کردن اماکن و محیط، تأمین و توزیع اقلام بهداشتی ضروری پرداخته است. در پایان با تضرع به درگاه الهی از عموم هم‌وطنان عزیز نیز انتظار می‌رود با رعایت توصیه‌ها و نکات بهداشتی اعلام‌شده توسط مراجع معتبر و پیگیری اخبار از رسانه ملی، پیشتازان عرصه جهاد و رویارویی با این بیماری در دستگاه‌های مختلف را یاری کنند».

همچنین امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در حاشیه بازدید از قسمت‌های مختلف ستاد نیرو درخصوص اقدامات صورت‌گرفته در جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در بین کارکنان پایور و وظیفه، گفت: نیروی پدافند هوایی از لحظات اولیه اعلام خطر شیوع این ویروس اقدامات پیشگیرانه خود را در سطح وسیعی شروع کرده و تا ریشه‌کنی کامل این ویروس به اقدامات خود ادامه خواهد داد. مجموعه اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی پدافند هوایی با اتخاذ تدابیری همچون چک دمای بدن کارکنان در بدو ورود، ضدعفونی‌کردن اماکن اداری، زیستی و سرویس‌های حمل‌ونقل کارکنان و نظارت بر تهیه مواد غذایی تاکنون از ورود و انتشار این بیماری جلوگیری کرده است. نیروی پدافند هوایی در تمامی شرایط وظیفه اصلی خود را که حفاظت از مرزهای هوایی کشور است، ادامه خواهد داد و هیچ اتفاقی نمی‌تواند بر میزان آمادگی و توان رزم ما تأثیر منفی بگذارد».

دیروز معاون بهداشت و درمان سپاه هم گفت: «در تهران بین دو تا پنج هزار تخت و در گیلان هزار تخت برای پذیرش احتمالی بیماران پیش‌بینی شده است». سردار احمد عبداللهی معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست خبری قرارگاه مقابله با کرونا که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) برگزار شد، گفت: «از یک هفته پیش و با ورود بیماری کرونا به کشورمان، مجموعه بهداشت و درمان سپاه در خدمت بیماران کرونا بود و این اقدام پس از تماس تلفنی فرمانده کل‌ سپاه با وزیر بهداشت و درمان و اعلام آمادگی سپاه برای دراختیارگذاشتن ظرفیت‌های سپاه، بیشتر شد به نحوی که روز گذشته وزیر بهداشت برای مقابله با کرونا رسما از سپاه درخواست همکاری‌ کرد و ما به اتفاق جمعی از همکاران خدمت وی رسیدیم و آنچه را قرار است سپاه انجام دهد با او مرور کردیم. قرارگاه مقابله با کرونا در سپاه از شب گذشته به فرماندهی سردار سلامی تشکیل شده و این قرارگاه تا این لحظه سه جلسه تخصصی برگزار کرده است. در این حوزه برنامه‌ریزی برای دراختیارگذاشتن تخت‌های بیمارستانی و مراکز درمانی سپاه در خدمت مردم انجام شده است. به دنبال آن با توجه به درخواست وزارت بهداشت به کمک آنها در شهرهای رشت، قم، کاشان و گرگان هم در حال ظرفیت‌سازی هستیم و اعلام کرده‌ایم سامانه بیمارستان سیار خود به استعداد صد تخت را در شهرهای قم، رشت و سایر شهرها مستقر می‌کنیم. در تهران ایجاد دو هزار تا پنج هزار تخت و برای استان گیلان هم هزار تخت بیمارستانی را پیش‌بینی کرده‌ایم. ظرفیت‌های مراکز درمانی سپاه در اختیار مردم است و از اقداماتی که انجام داده‌ایم، اقدام به رفع آلودگی از طریق سامانه‌های جنگ نوین است؛ در حال حاضر در قم با استفاده از تجهیزات جنگ نوین خود در حال آلودگی‌زدایی و ضدعفونی‌کردن ‌شهر هستیم؛ این اقدام برای تهران و رشت نیز برنامه‌ریزی شده‌ است». سردار عبداللهی گفت: حسب دستور فرمانده کل سپاه، کلیه تجهیزات، امکانات و مجموعه‌های بهداشت و درمان سپاه به مدد وزارت بهداشت آمده‌اند و ان‌شاءالله در خدمت مردم خواهیم بود. این امید را به مردم می‌دهیم که با مشارکت هم با این بیماری  مقابله کنیم.

وی همچنین در واکنش به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی درباره تجهیزات بیمارستان بقیه‌الله، اظهار کرد: در فضای مجازی کلیپ‌هایی پخش شده مبنی بر اینکه از مجموع شش دستگاه «اکیمو» که وارد کشور شده، چهار دستگاه به بیمارستان بقیه‌الله تخصیص داده شده است که این موضوع را رد می‌کنیم؛ در حال حاضر تنها یک دستگاه اکیمو در اختیار بیمارستان بقیه‌الله است. معاون بهداشت و درمان سپاه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت سلامتی سربازان و کارکنان مراکز مختلف سپاه، خاطرنشان کرد: تاکنون در مجموعه سربازان و کادر سپاه در مجموعه‌های مختلف هیچ مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا مشاهده نشده است. سردار عبداللهی گفت: بر اساس اطلاعاتی که از وضعیت سلامتی سربازان و کارکنان ارتش نیز دارم به خانواده‌های این عزیزان هم اطمینان خاطر می‌دهم که تاکنون هیچ مورد ابتلا به کرونا در مجموعه نیروهای مسلح وجود  نداشته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بهداشت و درمان جنگ درمان ویروس کرونا پاسداران انقلاب اسلامی بهداشت و درمان سپاه نیروی پدافند هوایی قرارگاه مقابله نیروی زمینی ارتش مقابله با کرونا وزارت بهداشت ضدعفونی کردن ویروس کرونا بقیه الله هزار تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان هدیه به کودکان

  بر این اساس تمام بیمارستان‌های دولتی تحت‌پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موظف به پذیرش ودرمان رایگان کودکان زیر ۷ سال هستند و آن‌طور که معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته است، این برنامه مصوبه هیأت دولت بوده و همه بیمارستان‌ها ملزم به رعایت آن هستند و اگر کودکی را پذیرش نکنند با آنها برخورد می‌شود.  مردم نیز در صورت تخلف، موارد مربوط را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند. 
​​​​​​​
موضوع سلامت کودک در سراسرجهان جزو اولویت‌های مهم سیاست‌گذاران بهداشت کشورها محسوب می‌شود و از آنجا که در جوامع امروزی و از دیدگاه مدیریتی، نیروی انسانی باارزش‌ترین و گرانبهاترین سرمایه هر جامعه‌ای است، از همین‌رو توجه به رشد و تکامل کودکان که آینده‌سازان جوامع هستند به‌نوعی حفاظت از سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود بر همین اساس بود که وزارت بهداشت نیز برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در مراکز درمانی دولتی و مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی را در دستور کار قرار داد و به تصویب هیأت وزیران رسید. 
 
ضرورتی قابل تامل
موضوع کاهش هزینه‌های درمان و ارتقای سطح ارائه خدمات پزشکی، موضوعی حائز اهمیت در نظام سلامت جهان است. براساس گزارشی که توسط بنیاد کشورهای مشترک‌المنافع تدوین شده، عملکرد سیستم‌های خدمات درمانی ۱۱کشور ثروتمند جهان شامل استرالیا، کانادا، فرانسه، آلمان، هلند، نیوزیلند، نروژ، سوئد، سوئیس، انگلیس و آمریکا مورد بررسی قرار گرفت که براساس آن، کشورها در پنج زمینه دسترسی به خدمات درمانی، فرآیند خدمت‌رسانی، کارایی اداری، عدالت و دستاورد‌ها در حوزه خدمات درمانی رتبه‌بندی شدند. در این گزارش که با نام «آینه، آینه ۲۰۲۱ » منتشر شده است، بهترین کشورها آنهایی بودند که توانستند هزینه خدمات درمانی را برای بیماران کاهش دهند. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد چالش هزینه‌های درمان و رفع آن دغدغه‌ای جهانی و مسأله‌ای مهم در نظام سلامت است. کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست و بحث هزینه‌های درمان اقشار مختلف جامعه یکی از مسائل و دغدغه‌های مهم امروز به حساب می‌‌آید. گرچه دریافت خدمات درمانی استاندارد و مطلوب حق همه افراد جامعه است اما این مسأله برای قشر کودکان به‌دلیل آسیب‌پذیری بیشتر و تأثیری که در آینده کشور دارند، شاید از حساسیت و ضرورت بیشتری برخوردار باشد. موضوعی که بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت نیز همزمان با اعلام خبر اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال بر آن تاکید کرد و گفت: توجه به سلامت در سنین کودکی بسیار حائز اهمیت است مثلاً اگر مشکل کودک در حوزه چشم برطرف نشود، او برای همیشه دچار تنبلی چشم می‌شود یا اگر کاشت حلزون شنوایی برای کودکان هدف، زیر چهار سال انجام نشود، کودک برای همیشه شنوایی و تکلم را از دست می‌دهد.لذا در نظرگیری تدابیر و اندیشه‌هایی برای ساماندهی و بهبود بیماری کودکان قطعا امری ضروری و اجرای آن اثرگذار و تحسین‌برانگیز است اما این موضوع در گرو بررسی ابعاد مختلف طرح در زمان تدوین و دقت و درستی در اجرای آن است. هر چند هم اکنون با گذشت زمان کوتاهی از اجرای طرح جدید وزارت بهداشت، ضد و نقیض‌هایی در خصوص آن به گوش می‌رسد. مثلاً گرچه مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال به همه بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران ابلاغ و اجرایی‌سازی شده اما برخی مسئولان بیمارستان‌های دولتی، خبر از عدم دریافت چنین ابلاغیه‌ای می‌دهند! 
 
بیمه‌ها پای کار بیایند
البته طرح درمان رایگان کودکان در برخی موارد با انتقادهایی همراه است که باید برای موفقیت اجرای طرح این نقاط ضعف برطرف شود. به‌طورنمونه دکتر علی ربانی، رئیس انجمن پزشکان کودکان درخصوص این طرح به جام‌جم ‌می‌گوید: در تدوین این طرح با این انجمن که حوزه فعالیت آن کودکان است هیچ مشورتی نشده است.این طرح در اصل فرانشیز مربوط به هزینه‌های درمانی را تقبل می‌کند. از طرفی دیگر بیمه‌ها به‌ویژه بیمه تأمین اجتماعی به تعهدات معمولی خود پایبند نیستند و این مسأله باید در اجرای طرح حل و فصل شود. 

طرحی مؤثردر پرورش نسل سالم‌تر کودکان
دکتر حسین کرمانپور، مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا در گفت‌وگو با جام‌جم در خصوص این طرح می‌گوید: اجرای این طرح با هدف کاهش هزینه‌های درمان کودکان به‌ویژه در شرایط فعلی که بسیاری از خانواده‌ها توان پرداخت هزینه‌های درمانی را ندارند، طرح خوبی است و می‌تواند در پرورش نسل سالم‌تر کودکان مؤثرباشد، چراکه بسیاری از خانواده‌ها به‌دلیل ترس از هزینه‌های درمان با بروز مشکلات جسمی کودکان سعی در خوددرمانی می‌کنند و به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند در صورتی که بیماری‌های به ظاهر جزئی در کودکان می‌تواند به بروز مشکلات جدی جسمانی در بزرگسالی منجر شود. 
کرمانپور با بیان این‌که از جزئیات این طرح بی‌اطلاع است، می‌افزاید: درصد زیادی از کودکان آسیب دیده‌ای که به بیمارستان سینا که یک بیمارستان جنرال و عمومی است، مراجعه می‌کنند به‌دلیل آسیب‌های ناشی از تروما یا تصادف است. لذا اگر این طرح این‌گونه هزینه‌ها را نیز تقبل کند، بسیار مطلوب‌تر خواهد بود. 
با وجود این سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر الزام بیمارستان‌های دولتی در درمان رایگان کودکان گفته است: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی از اسفند سال گذشته کلید خورده است و هرگونه درمان سرپایی وبستری بدون پرداخت هزینه از جیب بیمار انجام می‌شود. 
طبق توضیحات وی، این برنامه مصوبه هیأت دولت بوده و همه بیمارستان‌ها ملزم به رعایت آن هستند و اگر کودکی را پذیرش نکنند با آنها برخورد می‌شود. مردم نیز در صورت تخلف موارد را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند، البته دارو رایگان نبوده و جزو این برنامه نیست. 

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مصدومیت مامور یگان ویژه با نارنجک هواداران‌ در بازی پرسپولیس و سپاهان‌ | ویدئو
  • حاشیه بازی پرسپولیس و سپاهان| عصبانیت شدید ترابی از تعویض/ مأمور یگان ویژه مصدوم شد!
  • سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • تحقق وعده صادق با ۲۰ درصدتوان نیروها
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس